Λουξεμβούργο

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Λουξεμβούργο

Ακίνητα προς πώληση στο Λουξεμβούργο

Η αγορά ακινήτων του Μεγάλου Δουκάτου επεκτείνεται διαρκώς με πολλά είδη ακινήτων προς πώληση στο Λουξεμβούργο, όπως η ανακαίνιση ιστορικών κτιρίων, η κατασκευή οικιστικών συγκροτημάτων, τα κτίρια γραφείων, τα εμπορικά κέντρα, οι σταθμοί και οι χώροι στάθμευσης.

Στις πιο διακεκριμένες κατοικημένες περιοχές της πρωτεύουσας, οι τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο για τα πολυτελή σπίτια φτάνουν από 14.000 έως 18.000 ευρώ. Διαφορετικά οικονομικά και οικονομικά συμφέροντα συμβάλλουν στη διατήρηση μιας μεγάλης ζήτησης, με συνέπεια τη συνεχή άνοδο των τιμών των ακινήτων προς πώληση στο Λουξεμβούργο.
Το τρίτο τρίμηνο του 2017, οι τιμές κατοικιών, κατοικιών και ακινήτων προς πώληση προς πώληση στο Λουξεμβούργο αυξήθηκαν κατά 4,9% σε ετήσια βάση, με σημαντική αύξηση των τιμών κατά 6,1% για τα νέα διαμερίσματα. Ένα νέο σπίτι εκτιμάται κατά μέσο όρο 25 έως 30% ακριβότερο από ό, τι ένα ίδιο παλιό σπίτι.

Η πρωτεύουσα Λουξεμβούργο έχει μια ισχυρή έλξη στον τομέα της στέγασης, χάρη στους χώρους εργασίας, τη θέση των σχολείων και τον οικονομικό δυναμισμό.

Εάν χρειάζεστε ακίνητο προς πώληση στο Λουξεμβούργο, το καντόνι του Λουξεμβούργου προσφέρει τιμές μεταξύ 7,811 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για ένα νέο διαμέρισμα και 6,563 ευρώ για ένα παλιό.

Το Λουξεμβούργο θα ενταχθεί στις πόλεις όπως το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη και το Μόναχο ως κορυφαίες πόλεις για επενδύσεις και ανάπτυξη ακινήτων το 2018. Για το λόγο αυτό το Λουξεμβούργο γίνεται η 9η πιο ελκυστική πόλη στην Ευρώπη.

 Μια αρνητική πτυχή για τους ανθρώπους που θέλουν ένα ακίνητο προς πώληση στο Λουξεμβούργο είναι ότι η χώρα αυτή των 590.000 κατοίκων είναι δαπανηρή να ζει. ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πιθανά προβλήματα με την υποδομή, διότι ενδέχεται να μην υπάρχουν αρκετά οικιστικά και σχολεία σχεδιασμένα να φιλοξενήσουν μια μεγάλη εισροή νέων επιχειρήσεων.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Υλικό: Όλος ο εξοπλισμός που απαιτείται για την αποθήκευση και την αποθήκευση Μηχανή καταγραφής μετρητών Τραπέζια και καρέκλες τηλεόραση Εκθέτης ...
Cod. 26197

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Λουξεμβούργο, Müllertha, Lussemburgo, Rue Philippe

1,980,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

250 m²
Το ακίνητο - βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Λουξεμβούργου, ειδικά στην Rue Philippe - βρίσκεται σε μια γειτονιά με καλές συνδέσεις και υπηρέτησε, ...
Cod. 14916

Πώληση Τρούλος, Λουξεμβούργο, Wilz, Wilz, Boulaide

570,000.00EUR
Πώληση
Τρούλος

20000 m²
Αγρόκτημα περίπου 20.000 τετραγωνικά μέτρα των λιβαδιών και δασικών εκτάσεων από το σπίτι, ατομική κατάσταση, Σπίτι 6 μπάνιο κουζίνα δωμάτια, ηλεκτρικ...
UNAVAILABLE
Cod. 8604

Πώληση Μονοκατοικία, Λουξεμβούργο, Müllertha, Beaufort, 4, rue Belair

275,000.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

90 m²
Müllerthal περιοχή, στο μικρό Λουξεμβούργου Ελβετία, ημι-ανεξάρτητο καθιστικό χώρο 90τμ, 3 υ / δ, κουζίνα, μπάνιο, βεράντα, γκαράζ. Οικόπεδο: 922m ² σ...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB