Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Lussemburgo, Müllertha, Λουξεμβούργο, Rue Philippe

Πώληση - Cod. 26197

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 250 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 4

Το ακίνητο - βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Λουξεμβούργου, ειδικά στην Rue Philippe - βρίσκεται σε μια γειτονιά με καλές συνδέσεις και υπηρέτησε, το σπίτι στα γραφεία και τις οικονομικές δραστηριότητες, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα πολύτιμο. Έχει συνολική έκταση 250 τετραγωνικών μέτρων. διανέμεται σε ένα επίπεδο.
Βρίσκεται στον τέταρτο όροφο ενός κομψού κτηρίου στο ύφος της πρόσφατης αναδιάρθρωσης, το μέρος του κτιρίου έχει μεγάλη θέα στη γύρω περιοχή, καθώς και τη μεγάλη φωτεινότητα.
Προορίζονται εν μέρει για γραφεία και εν μέρει για οικιακή χρήση, το διαμέρισμα χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη προσοχή στην ανακαίνιση του εσωτερικού, εκτελούνται επί τόπου από μια αποκλειστικά ιταλική.
Το κτηματολόγιο που προσδιορίζονται ως οικιακή χρήση - αλλά στην πραγματικότητα είναι εξοπλισμένα και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο - η μονάδα χωρίζεται ανάλογα με τη χρήση? ένας χώρος γραφείου, το οποίο περιλαμβάνει χώρο εισόδου που προορίζονται για την υποδοχή, αίθουσα μελέτης και μια αίθουσα συσκέψεων εξοπλισμένες με εγκαταστάσεις της διάσκεψης στο διαδίκτυο. Τα δάπεδα είναι από ιταλικό μάρμαρο και παρκέ εξαιρετικό, καθώς και έπιπλα αντίκες που δίνουν την αποκλειστικότητα και επαγγελματισμό στο χώρο εργασίας. Συμπληρώνουν το χώρο γραφείου ένα μικρό δωμάτιο με 4 καθίσματα και ένα επιπλέον χώρο υποδοχής.
Η όλη μονάδα είναι τελικά παρέχεται με ένα ογκομετρικό σύστημα συναγερμού εισβολέα.
Για όλο το διαμέρισμα είναι ένα αυτόνομο σύστημα ζεστού / κρύου.
Η κατοικημένη περιοχή αποτελείται αντί για ένα υπνοδωμάτιο και κουζίνα σε ενιαίο χώρο και τελικά Επιμελητήριο κρεβάτι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB